Freelance OK-assistentie

Als chirurg wenst u een feilloze operatie voor uw patiënt. Daarom zijn deskundige en flexibele instrumenterende en omloopverpleegkundigen onmisbaar.

Zou u eigenlijk het liefst werken met een team van toegewijde professionals? Dan kan u mij als uw freelance operatieassistente op zelfstandige basis inhuren voor de disciplines: oftalmologie, plastische en abdominale chirurgie.  

Stel dat ik onvoldoende ervaring heb in uw discipline, ga ik na uw akkoord graag op zoek naar de juiste match tussen talent en vacature. 

Professioneel en op maat

Als u met mij werkt, mag u rekenen op:

 • Relevante ervaring als instrumentiste, omloop- en anesthesieverpleegkundige, in de volgende disciplines:
  • gynaecologie
  • urologie
  • plastische chirurgie
  • vaatchirurgie
  • abdominale  (klassieke en laparoscopische) chirurgie
  • oftalmologie
  • NKO
  • MKA
  • handchirurgie
  • orthopedie
  • pijnkliniek
 • Actuele en accurate kennis van instrumenten, operatieverloop, protocollen en procedures
 • Zelfsturende, taakgerichte, evenwichtige, gedreven assistentie op maat, passend bij uw visie en manier van werken
 • Een professional met structuur, anticiperend vermogen, passie voor het vak, beroepsernst én de nodige humor
 • Loyaliteit: mijn dienst is pas voorbij als het operatieprogramma klaar is, je kan mij dus ook voor langer dan 8 uur per dag vragen.
freelance ok assistent

Operatieassistentie waarop je kan bouwen.

Onze samenwerking in het OK en daarbuiten

Ik stem mijn werkwijze steeds vlot af op uw persoonlijke manier van werken, wat de kwaliteit en snelheid van werken direct ten goede komt. Je kan mij ook voor wachtdiensten inzetten en ik zorg voor mijn eigen verzekering.

Ik wil mij graag verbonden voelen met de patiënt, met de operatie, met u als chirurg en het voltallige OK-team. Daarom houd ik van open en concrete communicatie, vakbekwaamheid en een open en ongedwongen sfeer.

Als u erin geïnteresseerd bent om samen met mij aan de operatietafel te staan, maak ik na een persoonlijk gesprek graag ook on-the-job met u en uw OK-team, tijdens een onbezoldigde OK-dienst van één uur, kennis. Dat geeft ons de kans om elkaar ook vakmatig te leren kennen en onze manier van werken, verwachtingen, soorten ingrepen en materiaal te verkennen. Daarna beslissen we of we met elkaar verder willen.