Gerealiseerde samenwerkingen

             
EN
VEEL
ANDERE

Getuigenissen

“ParaMeDis is een waardevolle begeleider in de organisatie van een team. De zaakvoerster is ervaren door haar werk in het ziekenhuismilieu waar ze steeds uitblonk in werklust en interesse in het werken aan de operatietafel, alsook in samenwerking met iedereen die actief was in de operatiezaal. Blijvende studie en samenwerking met vele verschillende teams, heeft haar een grote autoriteit gegeven. Iemand die uw team naar een hoger niveau tilt! Het was een heel verrijkende ervaring haar in mijn team gehad te hebben.”

~ Dr. H. Van Assche, Chirurg

“Loopbaancoaching bij paraMeDis is een echte aanrader. Dankzij deze uitstekende coaching heb ik bepaalde inzichten gekregen over wat ik wil in een job, maar vooral wat ik niet meer wil.

Door bepaalde oefeningen te doen zijn mijn competenties die ik graag doe en de waarden die ik belangrijk vind naar boven gekomen. Mijn huidige functie als adjunct hoofdverpleegkundige geeft me niet de voldoening die ik had gedacht waardoor het te veel energie vergt.

Door de loopbaancoaching te volgen besef ik nu welke job ik heel graag zou uitoefenen en wat mij wel voldoening zal geven en dus ook waar ik energie uit zal halen. Momenteel solliciteer ik voor diabetesverpleegkundige. Ik ben er zeker van dat dit de job is waar ik gelukkig van word. Bedankt Melissa! U was een fijne coach!”

~ Adjunct – hoofdverpleegkundige

“Een aantal maanden voelde ik mij uitgeblust, geen zin meer om te werken. Hele dagen aan het denken: “Ik wil iets anders”, maar ik durfde de stap niet zetten. Toen hoorde ik van een loopbaancoach. Wat is dat? Zou dat helpen? Dan toch de stap gezet. Het was zo positief, ik kreeg nieuwe inzichten. Samen deden we stappen om mijn doel na te gaan. Ik voelde me zo goed, had weer energie. Ik had nooit gedacht dat dit zo een effect op mij ging hebben om zo mijn nieuwe uitdaging aan te gaan.”

~ Thuisverpleegkundige

“Melissa straalt kalmte uit en dat had wel een positief effect op mij. Het feit dat ook zij in de zorgsector werkt, vond ik een pluspunt. Ze heeft voeling met het verpleegkundig werk, oordeelt niet en begrijpt vlug de pijnpunten. Melissa stimuleert en helpt om zaken/gevoelens/eigenschappen te benoemen.”

~ Ziekenhuisverpleegkundige

“Al een tijdje liep ik met twijfels rond: “Is dit wel de job die bij me past?” en had ik schrik een belangrijk werk-gerelateerd gesprek aan te gaan. Dankzij de coaching ben ik erachter gekomen dat die twijfels ongegrond waren: “dit is echt wel mijn job”.


Daarnaast heb ik, dankzij dat duwtje in de rug, dat belangrijke gesprek weten aan te gaan. En op de koop toe nog een aantal tips gekregen om zelfvertrouwen te tanken en zo sterker in mijn schoenen te staan.


Niets dan tevredenheid dus!”

~ Logopediste

“Mijn leven ging zijn gangetje en ik ging erin mee. Het ging een tijdje goed zo. Maar geleidelijk aan begon het te knagen. Was dit het? Wanneer zou er iets gaan gebeuren? En ik stond erbij en keek ernaar.

Tot ik hierover met Melissa in gesprek geraakte. Zij stelde mij vragen. Veel vragen. Makkelijke, maar ook moeilijke. Vragen over mezelf vooral. Wat volgde was een boeiende zoektocht waarbij zij mijn gids, mijn coach was. Ze confronteerde me met mezelf.

Ze liet me zoeken naar waarom ik niet helemaal tevreden was. Ik kreeg een beter zicht op ‘wie ik ben’ en op mijn leven. Het feit dat ik mij nu bewuster ben van wat ik belangrijk vind in mijn leven en hiervoor durf te kiezen, maakt mij rustiger. Gelukkiger ook. Het biedt mogelijkheden waarvan ik me niet bewust was.

Ik heb bovendien geleerd dat ik niet bang moet zijn voor de gevolgen van mijn keuzes, voor verandering of voor eender wat. Het klinkt eenvoudig, en dat is het eigenlijk ook, maar ik had dat extra zetje van Melissa nodig.

Dat duwtje in de rug en de inzichten die zij me aanreikte, hebben ervoor gezorgd dat ik mezelf beter ken nu. Het leven gaat nog steeds zijn gangetje. Maar ik weet nu dat ik kan en mag sturen. Mijn hele leven lang.

Ik kies en durf makkelijker voor de verandering te gaan, voor dat wat ikzelf wil. En ik ben Melissa hier ontzettend dankbaar voor.”

~ Arts

“September 2020: Ik belandde, na een tijdje ‘sukkelen’, bij de huisarts. Ik zat in een burn-out en de dokter stuurde me door naar een loopbaancoach. Zo kwam ik uiteindelijk bij Melissa Dissenbergen terecht. Door veel te praten en oefeningen te doen, leer je veel over jezelf. Wat ik eigenlijk al wist, kwam daar nogmaals naar boven: de passie voor de Nederlandse taal. Het was een bevestiging, het nodige duwtje in de rug om toch de stap te zetten iets met die passie te doen.

Na een paar maand – ik wou eerst in alle rust beter worden – heb ik voor de studie ‘copywriter’ gekozen.

December 2021: Ik kan met enige trots vertellen dat ik, na bijna twintig jaar in de zorg, aangenomen ben als copywriter. In januari start ik in een schrijfbureau. Ik kijk er heel erg naar uit, maar vind het ook spannend.

Ik wil Melissa bedanken. Zij heeft, door haar aanpak en begeleiding, mijn ogen geopend.”

~ Cindy De Kegel, Zorgkundige

“Bedankt voor het luisterend oor en de diepgaande gesprekken. Dankzij jouw support heb ik de energie terug gevonden om ervoor te gaan. Ik stel me nu steeds de vraag: “Wat wil ik concreet?”. Just go with the flow!”

~ Bediende in de sociale sector